Abraham

Iščete dober ansambel za Abrahama / obletnico? Širok spekter glasbenega in animacijskega programa, ki ga izvajamo nam omogoča prilagajanje občinstvu, ki je raznoliko tako po starosti kot tudi po glasbenem okusu. Razigrani muzikanti se potrudimo, da iz vsake zabave nastane nepozabna zgodba, ki je rezultat glasbe, petja, zdrave mere humorja in tudi show programa oz. iger – v kolikor to želite.

30-60 dni pred zabavo se ponavadi sestanemo s slavljencem in se dogovorimo o vseh podrobnostih ter prisluhnemo željam glede izbora glasbe in protokola ter jih seveda upoštevamo v kolikor je to mogoče. Na Vašo željo lahko v program dodamo tudi ljudsko petje med občinstvom brez ozvočenja oz. se po polnoči prelevimo v DJ-ja (didžeja) in vrtimo glasbo po naši izbiri oziroma po vašem izboru. Izkušnje, širina glasbenega programa in upoštevanje želja slavljenca so naša največja prednost.

Kaj je še potrebno vedeti:

–vsak nastop obravnavamo individualno in priporočamo sestanek, kjer poslušamo vaše želje in potrebe, ki jih na prireditvi upoštevamo.

–glasbeni in show program prilagodimo vašim željam kolikor je to mogoče. Show program in igre na vašo željo izpustimo.

–po potrebi  lahko igramo večinoma zabavno glasbo ali pa je poudarek na narodnozabavni glasbi, odvisno od poslušalcev in želja slavljencev.

–na vsak nastop pridemo pravočasno ter ozvočenje in razsvetljavo pripravimo pred prihodom prvih gostov.