Člani

Sebastjan Skrbinek-diatonična in klavirska harmonika, klaviature

Slider

Vodja ansambla, ki skrbi za stike z javnostjo. On je tisti, ki bo prisluhnil Vašim željam in jih skušal uresničiti, če je to mogoče. Harmonikaš in klaviaturist, ki je sprva začel svojo glasbeno pot z diatonično harmoniko in šolanje nadaljeval na klavirski harmoniki. Tako Sebastjan danes skrbi za pravilno pritiskanje na tipke ne glede na vrsto harmonike, ko pa je na vrsti zabavna glasba zaigra na klaviature.

Boštjan Gradič-vokal, klarinet, bobni, saksofon

Slider

“Vicmaher” kot mu tudi pravimo, je eden glavnih akterjev naše skupine, ki spravlja družbo v dobro voljo. Rojeni humorist, ki je vedno poln presenečenj in zdravega humorja. Je vodilni vokalist – naš slavček, ki  igra tudi na bobne, klarinet in saksofon. Boštjan v prostem času rad poprime tudi za harmoniko in nam kakšno zapoje. Skratka popolni “multipraktik”.

Zdravko Belej-vokal, trobenta, kitara

Slider

Ko se nam kje zalomi, na pomoč priskoči Zdravko. Skrbi, da akordi pravilno zvenijo in je programski vodja. Ali prazni pljuča v trobento ali pa “guli” prste na kitari, skratka vedno neizmerno uživa v glasbi. Poleg obvladovanja instrumentov ima tudi žameten vokal in je pravi romantik. Po končani glasbeni šoli za trobento je nastopal v raznih orkestrih ter ansamblih: Lesjak, Užmah, Izvir in od leta 2003-2017 igral v ansamblu Kvintoni. Kolesarstvo, je poleg glasbenega udejstvovanja, njegov najljubši hobi.

Bogdan Trupej-kitara, vokal

Slider

Glavni motivator in neutruden človek z ogromno energije. V ansamblu je zadolžen za igranje kitare in prepevanje. Po poklicu učitelj glasbe, ki je svoje glasbeno ustvarjanje pričel v ansamblu Golding, kasneje pa ustanovil duo Gold, kjer je v šestnajstih letih sodeloval z Lovrom Škorjo, Markom Semprimožnikom (ansambel Klavžar) in Janijem Piršem. S slednjim sta posnela tudi dva samostojna CD-ja. Med 2007-2017 je nastopal v skupini Kvintoni. V prostem času pa je športnik po duši (tek, kolesarjenje, smučanje …).

Aljaž Ulaga-bas kitara, bariton, pozavna, vokal

Slider

Mojster za štrom oz. glavni tehnik, ko gre za zvijanje kablov in nastavitve na mešalni mizi. Na odru trobi v bariton in brenka po bas kitari. Poleg kitarista in bobnarja skrbi za »grund«, kot radi rečemo. Sam pravi, da mu igranje in prepevanje predstavlja sprostitev in tudi videti je, da igra z užitkom. Vlogo basista potrjuje tudi ko gre za petje. Poleg baritona, pa zatrobi tudi v pozavno, na katero v prostem času igra v godbi Laško.