Člani

Zdravko Belej-vokal, trobenta, kitara

Ali prazni pljuča v trobento ali pa “guli” prste na kitari, Zdravko vedno uživa v igranju glasbe. Poleg obvladovanja instrumentov, pa ima tudi žameten vokal, ki popestri prav vsako skladbo. Po končani glasbeni šoli za trobento je nastopal v raznih orkestrih ter ansamblih: Lesjak, Užmah, Izvir. Od 2003-2017 pa je nastopal z ansamblom Kvintoni. Kolesarstvo, je poleg razigranosti v glasbenih vodah, njegov najljubši hobi.

Boštjan Gradič-vokal, klarinet, bobni, saksofon

Naš slavček, ki poleg prepevanja poprime tudi za klarinet in saksofon. Poleg dobre volje, ki jo trosi med člani ansambla, je tudi eden izmed glavnih akterjev naše skupine, ki spravlja družbo v dobro voljo.  Je vodilni vokalist in bobnar. Drugače pa Boštjan v prostem času tudi rad poprime za harmoniko in nam kakšno zapoje.

Sebastjan Skrbinek-diatonična in klavirska harmonika, klaviature

Vodja ansambla. Harmonikaš in klaviaturist, ki je sprva začel svojo glasbeno pot z diatonično harmoniko, nato pa je čez čas prišla potreba tudi po klavirski harmoniki. Tako Sebastjan danes skrbi za pravilno pritiskanje na tipke, ne glede na vrsto harmonike, ko pa je na vrsti zabavna glasba, poprime za klaviature.

Bogdan Trupej-kitara, vokal

Po poklicu učitelj glasbe, je svoje glasbeno ustvarjanje pričel v ansamblu Golding, kasneje pa ustanovil duo Gold, kjer je v šestnajstih letih sodeloval z Lovrom Škorjo, Romanom Špoljarjem,  Markom Semprimožnikom (ansambel Klavžar) in Janijem Piršem. S slednjim sta posnela tudi dva samostojna CD-ja. Med 2007-2017 pa je nastopal v skupini Kvintoni. V ansamblu pa je zadolžen za igranje kitare in prepevanje. V prostem času pa športnik po duši (tek, kolesarjenje, smučanje…).

Aljaž Ulaga-bas kitara, bariton, pozavna, vokal

Trobljenje v bariton in brenkanje po kontrabasu ali bas kitari sta Aljaževi glavni nalogi. Poleg kitarista in harmonkarja skrbi za »grund«, kot radi rečemo. Sam pravi, da mu igranje in prepevanje predstavlja sprostitev in tudi videti je, da igra z užitkom. Vlogo basista potrjuje tudi ko gre za petje. Poleg baritona, pa zatrobi tudi na pozavno, na katero v prostem času poigrava v godbi Laško.