Abraham

Iščete dober ansambel za abrahama ali katero drugo obletnico? Širok spekter glasbenega in animacijskega programa, ki ga izvajamo, nam omogoča prilagajanje občinstvu, ki je raznoliko tako po starosti kot tudi po glasbenem okusu. Razigrani muzikanti se potrudimo, da iz vsake zabave nastane nepozabna zgodba, ki je rezultat glasbe, petja, zdrave mere humorja in tudi show programa oziroma iger, če seveda to želite.

30–60 dni pred zabavo se po navadi sestanemo s slavljencem, da se dogovorimo o vseh podrobnostih in prisluhnemo željam glede izbora glasbe ter protokola. Želje upoštevamo v največji možni meri. Na vašo željo lahko v program dodamo tudi ljudsko petje med občinstvom brez ozvočenja oziroma se po polnoči prelevimo v DJ-ja (didžeja) in vrtimo glasbo po vašem izboru. Izkušnje, širina glasbenega programa in upoštevanje želja slavljenca so naša največja prednost.

Po želji izpeljemo Abrahamovo zaprisego.

Kaj je še treba vedeti?

– Vsak nastop obravnavamo individualno, zato priporočamo sestanek, na katerem poslušamo vaše želje in potrebe, ki jih na prireditvi upoštevamo.

– Glasbeni in show program prilagodimo vašim željam, kolikor je le mogoče. Show program in igre na vašo željo izpustimo.

– Po potrebi lahko igramo večinoma zabavno glasbo ali pa je poudarek na narodnozabavni glasbi; vse je odvisno od poslušalcev in želja slavljencev.

– Na vsak nastop pridemo pravočasno, ozvočenje in razsvetljavo pripravimo pred prihodom prvih gostov.